Лекуване на колики с Infacol

Въпреки медицинските изследвания, не се знае със сигурност какво причинява коликите. Вероятно обяснение е натрупването на малки мехурчета от задържан въздух в коремчето на бебето ви, които причиняват болка и дискомфорт.

Infacol действа като помага на малките задържани мехурчета да се свържат в по-големи, които бебето лесно може да изкара – като така спомогне да се облекчи болката и дискомфорта. Клинично изпробваният Infacol е лек срещу въздух, бебешки колики и спастични болки № 1 по продажби в Обединеното кралство и Европа, а вече и в България. Подходящ е за употреба от раждането (за разлика от разтворите срещу колики), няма захар, алкохол и оцветител и е с приятен на вкус естествен аромат на портокал. Даван преди всяко хранене, клинично доказаната му формула действа прогресивно в продължение на няколко дни, като помага да се намали честотата и силата на пристъпите на плач, свързани с коликите. Продължителната употреба може да възпрепятства по-нататъшното събиране на въздух.

Infacol е наличен и можете да си го поръчате на следият линк: Лекуване на колики с Infacol - Инфакол

Ако ви е необходима допълнителна информация за коликите и употребата на Infacol, моля посъветвайте се с посещаващия ви здравен работник, фармацевта или семейния си лекар.


Anti cancer drugs Drugs anti cancer

2 коментара: